Здравейте колеги!Търсих из форума ,но ненамерих това което ми трябваше.Работата е следната: Колата ми е с доста ниска темперетура,сега като е по-топло времето стои на 70 градуса,в задръствания стига и до 90,но до момента в който потегля,а извън градско пада до 50,55 градуса,а зимно време почти достига 60.... какво моье да е? термостат? Може ли от това разходът на колата да е по-висок?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ниска температура на двигателя 156 2.0 ТС
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от branny Покажи съобщениеЗдравейте колеги!Търсих из форума ,но ненамерих това което ми трябваше.Работата е следната: Колата ми е с доста ниска темперетура,сега като е по-топло времето стои на 70 градуса,в задръствания стига и до 90,но до момента в който потегля,а извън градско пада до 50,55 градуса,а зимно време почти достига 60.... какво моье да е? термостат? Може ли от това разходът на колата да е по-висок?
-
Първоначално публикувано от branny Покажи съобщениеЗдравейте колеги!Търсих из форума ,но ненамерих това което ми трябваше.Работата е следната: Колата ми е с доста ниска темперетура,сега като е по-топло времето стои на 70 градуса,в задръствания стига и до 90,но до момента в който потегля,а извън градско пада до 50,55 градуса,а зимно време почти достига 60.... какво моье да е? термостат? Може ли от това разходът на колата да е по-висок?Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
Comment